Gewichtsconsult

Mensen met overgewicht worden door hun huisarts vaak doorverwezen naar een gewichtsconsulent. Een gewichtsconsulent helpt cliënten met afvallen op een gezonde manier. Streven van de gewichtsconsulent is om het eet- en leefgedrag van de cliënt duurzaam te verbeteren, zonder jojo-effect of andere negatieve bijkomende consequenties.

Heeft u ook behoefte aan een gewichtsconsulent om u te begeleiden bij het afvallen? Gewichtsconsulent Hans Schuiling coacht jong en oud bij het bereiken van hun streefgewicht. Hij heeft jarenlang ervaring als gewichtsconsulent en zijn cliënten vallen niet alleen af, maar voelen zich ook fitter door de voedingsadviezen die hij geeft.

In de praktijk

Hoe gaat een gewichtsconsult te werk? Het begint met een intakegesprek, waarbij u de gewichtsconsulent leert kennen en vice versa. Het is belangrijk dat de consulent weet wat u eet, hoeveel energie u verbruikt en wat uw gewicht is. U kunt dit in een dagboekje opschrijven. Aan de hand hiervan kan de consulent u persoonlijke adviezen geven. In totaal bestaat een traject meestal uit 8 consulten, afhankelijk van de resultaten die worden geboekt.

Interesse?

Wilt u echt stappen zetten naar een gezondere levensstijl en daarbij een goede gewichtsconsulent als coach en adviseur hebben? Vul nu uw gegevens in om een afspraak te maken of te worden gebeld.

 

 • Bent u een hooggevoelig persoon, doe de online test

  Doe de online test en kom er achter of u hooggevoelig bent. U hoeft hiervoor alleen maar een aantal vragen in te vullen. Test hier ook of uw kind hooggevoelig is.

   
   
 • Direct contact

  Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

   
  E-mail*
  Telefoonnummer*