Hooggevoelig test | Praktijk voor complementaire zorg

In Nederland is ongeveer 1 op de 5 mensen hooggevoelig. Slechts een klein gedeelte van die mensen is op de hoogte van hun hooggevoeligheid. Een hooggevoelig test biedt uitkomst voor de mensen die willen weten of ze hooggevoelig zijn of niet. Wilt u weten of u hooggevoelig bent? U vindt een hooggevoelig test hier op de website.

Als u de hooggevoelig test hebt gedaan, weet u of u hooggevoelig bent. Bent u inderdaad hooggevoelig? De hooggevoeligheid verklaart misschien bepaalde problemen waar u in uw leven tegen aan loopt. Doordat u nu weet dat hooggevoeligheid de oorzaak is, kunt u er effectief aan werken.

Hooggevoeligheid: voor- en nadelen

De hooggevoelig test geeft u al enigszins een beeld van wat hooggevoeligheid inhoudt en hier op de site kunt u nog meer informatie vinden. Hooggevoeligheid heeft voor- en nadelen. Het is de kunst om de nadelen tot een minimum te beperken door er op een bepaalde manier mee om te gaan, en de voordelen juist meer en beter te gebruiken. Counseling helpt u daarbij.

Van hooggevoelig test tot hooggevoelig counseling

De eerste stap heeft u al genomen (de hooggevoelig test invullen). De tweede stap is beter leren omgaan met hooggevoeligheid. Daar helpt Hans Schuiling u graag bij, door professionele counseling. Vul het formulier aan de rechterkant in. U wordt dan – geheel vrijblijvend – benaderd om de mogelijkheden van hooggevoeligheid counseling te bespreken.

Er is ook een hooggevoelig test die u voor uw kind kunt invullen.

 • Bent u een hooggevoelig persoon, doe de online test

  Doe de online test en kom er achter of u hooggevoelig bent. U hoeft hiervoor alleen maar een aantal vragen in te vullen. Test hier ook of uw kind hooggevoelig is.

   
   
 • Direct contact

  Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

   
  E-mail*
  Telefoonnummer*