Orthomoleculair therapeut | Praktijk voor complementaire zorg

Als orthomoleculair therapeut helpt Hans Schuiling veel mensen door persoonlijke adviezen te geven wat betreft voeding. Wilt u ook een voedingsadvies van een professioneel orthomoleculair therapeut? Vul uw gegevens in aan de rechterkant van deze webpagina, dan nemen we snel contact met u op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Een orthomoleculair therapeut is gespecialiseerd in de wisselwerking tussen voeding(s stoffen) en gezondheid. Soms heeft ons lichaam van bepaalde voedingsstoffen meer nodig dan er van nature aanwezig is. Dat kan leiden tot moeheid, hoofdpijnen en andere klachten.

Maatwerk

Omdat iedereen een andere stofwisseling heeft, neemt ook iedereen in een andere mate voedingsstoffen op. Daarnaast heeft ieder individu een ander eetpatroon. Deze twee gegevens maken dat orthomoleculaire therapie altijd echt maatwerk is. Door middel van een lang intakegesprek (90 minuten) en een aantal vragenlijsten wordt er informatie verzameld die specifiek op u van toepassing is. Vandaar uit gaat de orthomoleculair therapeut aan de slag en werkt samen met u aan uw gezondheid.

Maak een afspraak met een orthomoleculair therapeut

Wilt u echt weten welke voedingsstoffen in uw situatie wenselijk zijn? Vul voor een gesprek met orthomoleculair therapeut Hans Schuiling nu het formulier aan de rechterkant van deze pagina in. Er wordt dan snel contact met u opgenomen.

 

 • Bent u een hooggevoelig persoon, doe de online test

  Doe de online test en kom er achter of u hooggevoelig bent. U hoeft hiervoor alleen maar een aantal vragen in te vullen. Test hier ook of uw kind hooggevoelig is.

   
   
 • Direct contact

  Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

   
  E-mail*
  Telefoonnummer*