Supplementenadvies

Het supplementenadvies is bedoeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen welke voedingssupplementen in hun situatie geschikt en nodig zijn. Bij het advies worden vragen beantwoord als:

 

■Heb ik eigenlijk wel supplementen nodig?
■Welke supplementen, en van welk merk?
■Wat staat er op het etiket? Hoe moet ik het lezen?
■Wat is het effect van het gebruik van supplementen?
■In welke levensfase gebruik ik welke supplementen?

Waarom u beter een specialist kan inschakelen bij de keuze van uw voedingssupplement.

Er zijn zo veel multivitaminen- en mineralensupplementen op de markt, dat het voor de consument moeilijk wordt om te kiezen. Veel mensen nemen gewoon de goedkoopste, omdat ze ervan uitgaan dat een multi een multi is, dat er overal hetzelfde inzit. Dat is helemaal niet zo. Er is heel veel verschil in kwaliteit tussen verschillende producten. Je kan je keuze laten bepalen door een merk, door de prijs, door de mening van de verkoper of door publiciteit op tv of in tijdschriften, maar je kan ook zelf leren hoe je een kwaliteitsvol product onderscheidt van een minderwaardig product. Daarvoor is het handig om te weten wat er allemaal in een multi moet zitten en in welke vorm, maar minstens even belangrijk is dat je weet wat er niet moet inzitten en zeker wat er niet mág inzitten.

De consulten zijn uitsluitend in mijn praktijk. Dit doe ik bewust omdat ik mij een beeld wil vormen van het hoe en waarom van supplementen. Dit kan ik het beste beoordelen door tijd te investeren in u en daarmee tot een overwogen advies te komen.

Tarieven


 • Bent u een hooggevoelig persoon, doe de online test

  Doe de online test en kom er achter of u hooggevoelig bent. U hoeft hiervoor alleen maar een aantal vragen in te vullen. Test hier ook of uw kind hooggevoelig is.

   
   
 • Direct contact

  Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

   
  E-mail*
  Telefoonnummer*