Testimonials

Renate, 32 jaar,
Als klant kwam jij vorig jaar bij ons in de winkel en naar aanleiding van ons gesprek vernam ik van jou werkzaamheden. Na een aanbeveling van Remco om eens te bellen, hebben wij een gesprek gehad over waar ik allemaal last van had. Met name mijn hoofdpijnen waren voor mij de ergste kwelgeest. Na ons gesprek kwam jij met een soort van dieet met wat ik wel en wat ik beter niet kan eten en drinken. Eigenlijk binnen een maand had ik al resultaat en nu driekwart jaarlater heb ik sindsdien geen migraine aanval meer gehad. Ik ben sinds jou gesprek bewuster gaan eten en leven en dat heeft me veel meer energie gegeven. Mijn kinderen merken zelfs op dat ik veel vrolijker in het leven sta en minder chagrijnig kijk. Met heel veel dank. Renate

Leerzame dag

Beste Hans
Bedankt voor de leerzame dag en ook voor de warme afscheidswoorden.
De familie opstelling was voor mij weer een ander soort invalshoek dan welke ik daarvoor had gedaan.
Grappig om met verschillende energieën te werken, en te merken wat het met mij doet.
Aangezien het voor mij meer een uitdaging vormde om van het denken tot het gevoel te komen, maar vooral daar een balans in te maken.
Doordat het meer NLP gericht was, en meer gerichte vragen over wat er in me omgaat, werd mijn denken meer aangespoord oid.
Met vriendelijke groet, Ellen

Individuele opstelling; een ervaring

Beste Hans,

Ik wil je graag laten weten hoe het is gegaan na afgelopen woensdag. Het is ongelofelijk wat er is gebeurd na de opstelling. Je moet namelijk weten dat ik een aantal weken weinig tot geen contact heb gehad met mijn ouders en mijn tweelingzus.

Een paar uur na de opstelling belde G…… mij op en vertelde dat ze ontzettend veel van mij houdt, dat ze ziet dat ze vroeger tot nu zich heel dominant heeft opgesteld in het gezin. Ze zei dat ze mij alle ruimte wilde geven in het contact met onze ouders. En dat ze ziet dat ze mij daar in te kort heeft gedaan. Ze wilde heel graag onze vriendschap weer oppakken, en ze ervaarde me als sterk, eigenzinnig, en vooral heel liefdevol. Ik begrijp je C…..

Mijn moeder belde mij die zelfde dag op, dat ze een mooi cadeau wilde gaan kopen voor mijn verjaardag, een sieraad van een kunstenares, en dat er een prachtige orchidee op mij stond te wachten, die zij samen met mijn vader had gekocht. Ze was open en liefdevol. En dan mijn vader; hij lijkt wel een ander mens geworden. Hij is geintresseert in mij,rustig, helder, zonder oordeel en lief.

Lieve Hans, ik voel dat ze achter mij staan, net als in de opstelling. Het geeft me rust, focus en kracht. Ik ervaar liefde naar deze bijzondere mensen in mijn leven, en voor het eerst voel ik dat er ruimte voor mij is.

Hartelijk dank

Warme groeten,

C…….

 • Bent u een hooggevoelig persoon, doe de online test

  Doe de online test en kom er achter of u hooggevoelig bent. U hoeft hiervoor alleen maar een aantal vragen in te vullen. Test hier ook of uw kind hooggevoelig is.

   
   
 • Direct contact

  Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

   
  E-mail*
  Telefoonnummer*