Vermoeidheid na kanker | Praktijk voor complementaire zorg

Bent u genezen van kanker, maar ervaart u nu veel vermoeidheid? Verschillende oorzaken kunnen ten grondslag liggen aan vermoeidheid na kanker. Therapeut en coach Hans Schuiling adviseerde en begeleidde reeds vele mensen die last hadden van vermoeidheid na kanker en hielp ze weer aan het energieniveau dat ze voor hun ziekte hadden.

Vermoeidheid na kanker is soms niet lichamelijk verklaarbaar. Het komt echter vaak voor dat mensen zelfs jaren na een behandeling van kanker nog erg veel last van vermoeidheid hebben. Die vermoeidheid beïnvloedt in veel van die gevallen iemands sociale leven en prestaties op de werkvloer.

Oorzaken van vermoeidheid na kanker

Omdat er veel verschillende factoren zijn die de vermoeidheid na kanker mogelijk verklaren, zijn goede gesprekken met een therapeut nodig om te achterhalen welke factoren in uw specifieke situatie een rol spelen. Voorbeelden van factoren die een rol spelen, zijn bijvoorbeeld angst voor terugkeer van de ziekte, moeite met verwerking van het herstel, een verstoord slaapritme en problemen in de sociale omgeving.

Hans Schuiling helpt u graag om van uw vermoeidheid af te komen en uw periode met kanker zo voor u echt af te sluiten. Vul uw gegevens hier op de webpagina in, als u ook af wilt van vermoeidheid na kanker. We nemen dan spoedig contact met u op, om te bespreken wat we voor u kunnen doen. We helpen u graag.

 • Bent u een hooggevoelig persoon, doe de online test

  Doe de online test en kom er achter of u hooggevoelig bent. U hoeft hiervoor alleen maar een aantal vragen in te vullen. Test hier ook of uw kind hooggevoelig is.

   
   
 • Direct contact

  Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

   
  E-mail*
  Telefoonnummer*